maanantai 9. toukokuuta 2011

Odotusta, odotusta

Viimeinen kokonainen viikko käynnistyi tänään!

Kaikki alkaa olla valmiina pentujen tuloon, haen vielä viimeiset makuu-alustat tällä viikolla. Sitten kaikki onkin valmista pentujen saapumiseen. Päätin, että teen tarvittavat valmistelut ja hankinnat hyvissä ajoin etukäteen, jotta päivät ennen pentujen synytmää sujuisivat mahdollisimman rauhallisesti ja Sisulle mukavasti.

Myös ensimmäiset viikot on pyhitetty Sisun äitiysrauhalle ja ensimmäiset pentujen katsojat pääsevät pentuja katsomaan viikolla 24. Näillä näkymin myös koirien oleskelutarha on valmis viimeistään silloin, kun Sisu saapuu maalle! Alasokkelin laudoitus alkaa ensi viikonloppuna. Agilitykenttä joutuu odottelemaan vielä tovin, mutta kyllä sekin siitä valmistuu, ensi viikonloppuna olisi tarkoitus valmistaa läjä estetolppia ja niihin johteet. Keppien ja renkaat materiaalit odottelevat jo kasaamista tallin verannalla.

Sisu alkaa olla aikamoinen ilmapallo, mutta se ei ole juuri menoa haitannut vieläkään. Viikonloppu sujui aurinkoa ottaen, syöpötellen, leikkien ja rauhallisia kävelylenkkejä tehden. Tunsin ensimmäistä kertaa kunnolla pentujen liikkeitä eilen ja olin ihan häkellyksissäni, ihanaa!

Sen verran on katseltu myös tulevaisuuteen, että ollaan pohdiskeltu mihin näyttelyihin suunnataan kesällä. Kalenterissa ainakin Sisun näyttely Syyskuulle Markku Kipinän silmän alle ja mahdollisesti Porvooseen. Jaskalla pyörii vaihtoehtoina Lieto, Pöytyä, Valkeakoski ja Porvoo, jossa Aussituomari.

Jaska on vielä tosi raakile, se on saanut paljon hyviä piirteitä viime kuukausien aikana, mutta esim. pään kasvu on vielä vaiheessa, eli ihan koko maan kattavaa näyttelykiertuetta ei nyt tänä kesänä lähdetä vetämään vaan muutama show. Katsellaan sitten ensi kesänä uudelleen, russeli on kuitenkin pitkä-ikäinen rotu, joten kiirettä kasvulle ei missään nimessä ole.

Tässä pari tänä aamuna otettua räpsyä, laskettuun aikaan kymmenisen päivää:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti