maanantai 19. syyskuuta 2011

Laiskan letkeää

Heipparallaa! Syksy saapuu kohisten ja pennut kasvavat samaa tahtia. Muksut täyttivät toissapäivänä 4kk ja pikkuhiljaa voi alkaa suunnitella pentunäyttelyihin osallistumista. Pentunäyttelyiden ideana on näyttelyharjoittelun lisäksi saada kokemusta hälinän keskellä olemisesta ja rauhassa odottelusta, joka on olennainen osa että koiranäyttelypäivää, mutta myös muita harrastuksia joissa omaa vuoroansa joutuu odottelemaan.

Joihinkin näistä ajattelimme osallistua nappuloidemme kanssa, varmaankin muutamaan sillä Roosa täyttää ensimmäisenä 5kk, seuraavana Jojo ja Marraskuun ensimmäiseen näyttelyyn saa osallistumisoikeuden myös Nasu joka täyttää samana päivänä 5kk. Kaikkiin tuskin ehdimme ainakaan kaikkien tyttöjen kanssa, mutta katsotaan! Lohjalle ainakin mennään ja näillä näkymin saadaan sinne mukaan myös Zinnia eli Seri.

Tässä kalenteria syksyn pentunäyttelyistä:

23.10. LOHJA
30.10. LAHTI
12.11 HELSINKI
26.11. HELSINKI
7.1. LOHJA
21. TURKU KV

Ja kuten sanottu, ihanat neidit ovat kasvaneet huimaa vauhtia ja mennäänkin Seban kanssa tapaamaan ihanaa Minttua ensi viikonloppuna. Tällä viikolla yritän taas päästä Sisun kanssa agilityn makuun, kun juoksut ovat loppuneet. Yleensä harjoittelemme juoksujen aikana omalla kentällä, mutta nyt sateiden takia ruohokenttä on ollut vähän riskialtis valinta, joten ollaan vain oltu ja vähän tokoiltu.

Kuun vaihteessa alkaakin sitten aktivoituminen, kun ohjatut treenit alkavat, tosin työtilanteen takia meidän ohjatut treenit ovat tänä syksynä yksityistunteja muutaman kerran kuussa, sillä elämäntilanne ei juuri nyt repeä kerran viikossa x aikaan treeneille, mutta ehkä saan yksitystunneista enemmän irti, kuin jonon jatkona olosta.

Jottei menisi liian agilitypainotteiseksi 1.10 ollaan varattu paikka Jänesniemen Elinan tokopäivään, jonne osallistun näillä näppäimillä joko Sisun tai Jalmarin kanssa, en ole vielä ihan satavarma. Muutaman jäljenkin koitan vetää vielä tänä syksynä, mutta aina kun olen suunnitellut jälkipäivää taivaalta tulee vettä kuin sanonko mistä. Argh!

Tässä tytöistä uusia kuvia, ensimmäisissä kuvissa Primrose eli Roosa ja kolmessa viimeisessä Nightingale eli Minttu.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti