tiistai 19. heinäkuuta 2011

Kaksi russelia istui pihalla...

...silivati seilaa, silivati seilaa, yksi muutti pois!

Eli totta tosiaan, viimeinen ei-sukuun muuttava pentu muutti eilen uuteen kotiinsa! Zinnia lähti ihanaan perheeseen Turun seudulle, jossa sillä on seuranaan kaksi muuta koiraa. Nyt kotona on "enää" Primrose odottamssa serkkuni palaamista kesälomareissultaan ja tietty oma jengi.

Viimeinen viikko Zinnian ja Primin kanssa meni mukavasti, säät hellivät viimeisiä päiviä lukuunottamatta ja vietettiin paljon aikaa ulkosalla leikkien. Kaikilta kodeilta on kuulunut terveisiä jo ja kaikki neidit ovat ottaneet uuden elämän vastaan iloisesti ja rohkeasti, tyypilliseen russelimaiseen tapaan. Kiitos ihanille kodeille kuvista ja kuulumisista, ihana kuulla miten reippaita tytöt ovat olleet, kasvattaja-täti on todella ylpeä nuppusistaan!

Primrose otti ainokaiseksi jäämisen rauhallisesti. Ei itkeskellyt kaverin perään vaan suuntasi muina miehinä aikuisten sekaan. Jalmari pitääkin Primiä silmällä todella tarkkaan, mistä löydät Primin löydät takuuvarasti myös Jalamrin. Primi saa jakaa Jalmarin kanssa luut ja pehmoisen pedin. Jalmari on vähän turhankin innokas lapsenvahti, sillä ukko ei haluaisi mennä ulos Räyhän kanssa laisinkaan, vaan vahtia pientä neitiä.

Tässä mukana pari kuvaa Jalmarista ja pennuista, Jalmarille on ostettu oma uima-allas jossa se saa kahlailla valvonnan alaisena. Pennutkin halusivat kurkistaa altaaseen. Laittelen niitä pentutestin yksilöarvosteluja ja vähän yhteenvetoa pentu-ajasta tänne, kunhan saan itselleni raivattua pienen hetken rauhallista kirjoitusaikaa, eli todennäköisesti ensi viikonloppuna!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti