keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Kuuluu, kukkuluuruu!

Aika lentää, kun on kivaa ja ensimmäiset pennut lähtevät ylihuomenna maailmalle! Haikeaa, mutta toisaalta hienoa, sillä ne kaipaavat enemmän ja enemmän huomiota joka päivä. Tulin kertomaan pikakeulauksella kuulumisia, ennen kuin riennän taas askareisiini! Meillä on paljon koirasuunnitelmia syksyn varalle ja muutaman viikon päästä on aika toteuttaa ensimmäinen, jännittävää! Mutta siitä lisää myöhemmin.

Olen viime päivät kasaillut pentujen pentupaketteja ja tehnyt viimeisiä juttuja kansioihin. Koko viime viikko kului paahtavassa helteessä, pennut loikoilivat aitauksessaan varjon alla ja nauttivat vielä viimeisiä viikkoja lauma-elämästä keskenään. Jalmari-setä on edelleen niiden mielestä ihan ykköstyyppi!

Viime päivät taas on olleet viileämpiä ja pennuilla riittänyt puhtia hellepäivienkin edestä, tänään ehdin taas nappaamaan pari kuvaa leikeistä ja illalla yritän napata rakennekuvat. Huomenissa saapuukin sitten pentuetestaaja, laitan kuvia ja testituloksia sitten illalla!

Käytiin viime viikonloppuna myös Turun Keskiaikamarkkinoilla, hienot markkinat oli ja erityisen upea turnajaisnäytös! Laitoin muutaman kuvan siitäkin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti