keskiviikko 24. elokuuta 2011

Käymme matkaan - taas!

Olen koittanut nauttia nyt nämä kolme päivää taas maalaiselämästä, huomenna tähän aikaa, jos kaikki sujuu hyvin ollemme jossain Pohjois-Hollannissa, joka on aika hurja ajatus, koska nyt istun kotikoneellani ja katselen syksyn ensimerkkejä pihatieni kasvustossa. Olen luonnoltani varsinainen kotirotta, en välitä matkata koiranäyttelyjä pidemmälle ja poden usein voimakasta kaipuuta kotiin. Treenit ja näyttelyreissut ovat minulle yleensä ansaittua lomaa ja niissä mieli lepää, en ole koskaan kaivannut ulkomaanmatkoja, mutta koirat vievät niillekin. 

Starttaamme huomisaamuna kello seitsemän koneella kohti Amsterdamia josta ajamme vuokra-autolla ensin Pohjoiseen tervehtimään miehen ystäviä ja siitä viikonlopuksi Rotterdamiin, jossa osallistumme katsojina Rotterdamin kansainväliseen koiranäyttelyyn sekä käymme kennelvierailulla King Bassie's kennelissä :). Koirapainotteinen reissu siis luvassa jälleen! Tällä reissulla en usko pääseväni yhtä paljon tietokoneelle, kuin ruotsin reissulla, mutta laittelen taas matkakertomusta, kun olemme ensi viikon alussa takaisin Mäntymäessä. Jo valmiiksi hirmuinen ikävä koiria ja Mäntymäkeä!

Liitin mukaan muutaman kuvan Jojosta ja jengistä (vähän niin, kuin se Hevoshullun sarjakuva "Jojon jengi"...)  Tyttö on päässyt kivasti mukaan isojen koirien juttuihin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti