maanantai 22. elokuuta 2011

Terveisiä ruotsista!

Ruotsin reissu onnellisesti takanapäin ja väsymystä edelleen havaittavissa. Lähdemme taas Torstaina aamulennolla kohti Hollantia jonka jälkeen rauhoitutaankin sitten taas arkeen. Täytyy erityisesti kiittää ihanaa perhettä joka vahtaa koiria reissujen ajan, muuten ei olisi reissaaminen mahdollista.

Käytiin eilen Helsingissä poiketessa katsomassa myös Rascal Jack's Primrosea eli Roosaa, joka asuu tätini luona. Täytyy sanoa, että olen erittäin positiivisesti yllättynyt miten upea neiti siellä oli meitä vastassa! Toivottavasti jatkaa samaa rataa, kuvia en valitettavasti siltä reissulta montaa saanut, mutta tässä muutama kännykkäkameralla napattu otos:





Reissu oli antoisa monella tapaa, nähtiin paljon upeita koiria ja saatiin hyviä neuvoja matkan varrelle. Uudet kontaktit ovat aina tärkeä juttu ja avartavat maailmankuvaa myös suomen kasvattaajaskenen ulkopuolelle.

Starttasimme matkaan keskiviikkona laivalla Turusta Tukholmaan, josta lensimme seuraavana iltapäivänä Eteläiseen ruotsiin jossa vietimme aikaa perjantai-iltaan, jolloin lensimme takaisin Tukholmaan ja seuraavana aamuna suuntasimme taas laivaan. Matka oli tpdellla antoisa, mutta aika raskas sillä lentojen ja laivojen välissä oli aina seitsemisen tuntia odottelua.

Iso kiitos Elisabethille hänen vieraanvaraisuudestaan ja siitä, että suostui myymään tällaiselle aloittelevalle kasvattajalle pentueensa lupaavimman narttupennun :).

Joten saanen esitellä: Whistlewood's Your Hand in Mine eli "Jojo"! Lisää infoa (sukutaulu) tulossa nettisivuillemme seuraavan päivityksen yhteydessä!


Tässä kuitenkin jo vähän valokuvia reissusta:












Tässä myös kuvaterveiset Rascal Jack's Zinnialta eli Seriltä, joka nauttii elämästään Turun seutuvilla kahden muun koiran kanssa, kuvat on jo muutaman viikon vanhoja, mutten ole ehtinyt lisäillä niitä:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti